Snart är det ett nytt år...

Jag har inga löften för 2008, däremot har jag förhoppningar och som det känns nu tror jag att 2008 kan bli ett bra år för mig!
Jag vill inte avslöja för mycket - lite skrockfull får man väl vara - men jag kan säga som mycket som IIIK! *s*

Här kommer lite alster från mig!
Ett tidigt alla hjärtansdag-kort till sambo. Han fick det igår, jag kunde inte hålla mig...
Fjärilen har jag färglagt med mina promarkerpennor - jag älskar dem!


Och en LO gjord under kvällen.
Den lilla lappen lirkas in under fotot och jag ska skriva min journaling där.


Nu är julen över at last!

Julen har sin tjusning men för mig är det alltid lika skönt när jag kommer hem från allt firande, sätter mig ner och släpper allt vad jul heter. Förra året åkte granen ner dagen efter jul, men nu får den stanna lite längre tillsammans med tomtar och adventsljusstakar.

Den sista veckan innan jul var fylld med intensivt pysslade - jag trodde jag var ute i god tid med julklapparna men så står man plötsligt där och ska göra en mängd saker man inte planerat för.
Som till exempel julklapparna till mina syskonbarn. De skulle inte få något alls från början, men istället satt jag och dekorerade ramar från IKEA för att ge till dem. Sex stycken ramar blev gjorda varav fem gavs bort.


Sparburkarna till syskon och mamma hade jag planerat för, men sambon slöade lite och var sen med locktillverkningen så de blev klara i sista stund.


Det jag faktiskt var klar med i god tid det var det största projektet - en kokbok till min kompis!


Andra saker jag gjorde och gav bort var bl a ett altrat minialbum som en kompis kan skriva sina dikter i och en altrad låda fylld med så kallade 'kärlekscheckar' till sambo!

Secret santa!

Som den pysslande datanörd jag är så forumar jag självklart en hel del - främst på pysselforum numer, tidigare blev det mest kattforum men efter att i flera år ha varit en frekvent besökare och aktiv medlem bland andra kattsnackare så fick jag nog och har mer eller mindre omedvetet sökt mig till andra kretsar.
Jag har också lyckats göra mig till moderator på ett nystartat forum
(http://www.pysselplatsen.se/)!
På detta lilla forum så har vi vår första lilla Secret Santa igång!

(Secret Santa =
Man anmäler sitt intresse och efter ett viss datum får man en adress till någon av de andra som anmält sig, samt några beskrivningar på vad denna person tycker om. T ex "Jag tycker om choklad, rosa saker, femtiotal" osv.
Därefter skickar man ett paket med grejer för en viss kostnad, utan att skriva vem det är ifrån!
Samtidigt har någon annan fått din adress och 'önskelista' och du kan vänta dig ett trevligt paket från din hemliga tomte!)

I vilket fall så fick jag mitt paket idag!! Min önskelista var enormt luddig eftersom jag fick lite bråttom...
"Färgstarkt,
konstnärligt,
mysigt"
Ett gäng svartvita medaljongmönstrade paket som jag i all hast slet upp innan jag tagit kort på det... *host*

Närbilder:


3 st papper 12x12 (dock har jag skurit dem på mitten då de var vikta), två mindre papper med olika struktur (kommer dessvärre inte alls ihåg de riktiga benämningarna.), utstansade blommor, photocorners och ett enormt fint armband!!
Ett stort tack till min secret santa!!


RSS 2.0